Eladói fiók igénylése

Mivel az eladók termékeket értékesítenek a piacterünkön, nekünk, a (Zsolt Lang Self-Employer) vállalatnak bizonyos információkat kell kérnünk róluk. Például az eladók cégneve és leírása megjelenik a vásárlók számára, és arra szolgál, hogy megkülönböztessük őket egymástól; a címet pedig a szállítási díjak kalkulációjához használjuk.

Ugyanakkor kérünk néhány személyes adatot is, például a keresztnevet/családnevet és e-mail címet. Ezek ahhoz szükségesek, hogy az eladó rendszergazdai fiókot hozzon létre a rendszerünkben. Az eladók ilyen fiókokon keresztül dolgoznak a piactéren. Az e-mail címekre azért van szükség, mert ezek alapján lehet megkülönböztetni a rendszergazdákat egymástól. Az itt megadott e-mail cím megadásával jelentkezel be a piactérre. A nevekre azért van szükség, mert egyetlen eladónak több rendszergazdája is lehet - így könnyebb kezelni az elszámoltathatóságot.

A megadott e-mail címre küldjük a fiókkal kapcsolatos e-maileket is (például a rendelés állapotáról szóló értesítéseket, jelszó-visszaállítással kapcsolatos e-maileket és hasonlókat). Emiatt az e-mail címedet meg kell őriznünk, amíg a vásárlónk maradsz. Ha úgy döntesz, hogy a továbbiakban nem kívánsz együttműködni piacterünkkel, és szeretnéd, hogy személyes adataidat eltávolítsuk az adatbázisunkból (vagy ha szeretnéd megkapni a fiókodhoz kapcsolódó, rendelkezésünkre álló valamennyi személyes adatot), kérjük, küldj e-mailt a info@buys.hu címre.

Ha úgy véled, hogy személyes adataiddal visszaéltek, jogodban áll panaszt tenni felügyeleti szervnél. Az EU általános adatvédelmi rendelete értelmében kötelesek vagyunk tájékoztatni erről a jogodról; valójában nem áll szándékunkban visszaélni adataiddal.