Solgar Spf Licorice Deglycyrrhizinated 60 Capsules

247004
Nagyításhoz kattintson ide
Nincs készleten
9,084 Ft
Nemek szerintUnisex Szállításra előkészítés ideje (óra)24
Kézbesítés, szállítás
Fizetési módok

Leírás:

A Solgar SPF Licorice Deglycyrrhizinated 60 Capsules egy táplálékkiegészítő, amelyet a Solgar, egy elismert táplálkozási és egészségügyi termékeket gyártó cég készített. Ez a termék deglycyrrhizinated licorice (DGL) kivonatot tartalmaz, amelyet a gyógynövény, az édesgyökér (licorice) gyökeréből nyernek.

A deglycyrrhizinated licorice kivonatot olyan módon állítják elő, hogy a termékben minimális mennyiségű glicirrizint tartalmazzon. A glicirrizin a licorice egyik természetes vegyülete, amely a magasabb dózisokban fogyasztva hatással lehet a vérnyomásra. A deglycyrrhizinated licorice azonban a glicirrizin mennyiségét csökkenti, így a termék biztonságosabb és jól tolerálható.

Az SPF Licorice Deglycyrrhizinated kapszulákban lévő DGL kivonat számos egészségügyi előnnyel járhat. A licorice gyökér hagyományosan használták gyomor- és emésztési problémák kezelésére, például gyomorfekélyek, reflux vagy gyomorégés esetén. A DGL kivonat védőréteget képezhet a gyomor nyálkahártyáján, csökkentheti a gyulladást és elősegítheti a gyomor nyálkahártyájának gyógyulását.

A Solgar SPF Licorice Deglycyrrhizinated 60 Capsules kapszula formájában kapható, amely könnyen lenyelhető és használható. A Solgar a minőség és a tisztaság szempontjából magas színvonalat tart, és termékei gyártása során a legjobb minőségű összetevőket használja.

Ez a termék ajánlott azoknak, akiknek gyomorproblémáik vannak, és szeretnék támogatni az emésztőrendszer egészségét. Mindig konzultálj egy egészségügyi szakemberrel vagy orvossal, mielőtt bármilyen táplálékkiegészítőt használnál, hogy megfelelő adagolást és alkalmazást biztosíthassanak a személyes szükségleteidre és állapotodra tekintettel.

Tulajdonságok:

Nemek szerint:
Unisex
Szállításra előkészítés ideje (óra):
24
Brand:
SOLGAR
GTIN:
33984041189
Hasonló keresése

Ezeket is ajánljuk:

Solgar L-Lisina 1000mg 50 Tablets
8,796 Ft
MárkaSOLGAR Nemek szerintUnisex Szállításra előkészítés ideje (óra)24
Solgar Vitamin B12 1000μg 100 Chewable Tablets
10,872 Ft
MárkaSOLGAR Nemek szerintUnisex Szállításra előkészítés ideje (óra)24
Solgar Bilberry Berry Extract With Blueberry 60 Capsules
20,856 Ft
Nemek szerintUnisex Szállításra előkészítés ideje (óra)24
14,820 Ft
Nemek szerintUnisex Szállításra előkészítés ideje (óra)48
Solgar GS Prostate Support 60 Capsules
28,560 Ft
Nemek szerintUnisex Szállításra előkészítés ideje (óra)48
Solgar Pycnogenol 30mg 60 Capsules
27,492 Ft
Nemek szerintUnisex Szállításra előkészítés ideje (óra)48